Publicatiedatum: 26-10-2017
Voor het project Marktplaats voor Mobiliteit vindt op 30 oktober de eerste marktconsultatie plaats. IMMA-gecertificeerde dienstverleners zijn uitgenodigd om mee te denken over de komende aanbesteding. Op basis van deze consultatie wordt de aanbesteding aangescherpt en naar verwachting in december gepubliceerd.
Foto van snel en viaduct

Het project Marktplaats voor Mobiliteit matcht de vraag van consumenten met het aanbod vanuit verschillende dienstverleners. Beginnend vanuit het gebied rondom de A2 tussen Weert en Eindhoven wordt gekeken naar de behoeftes van zowel zakelijke als particuliere reizigers. Vanuit die vraag worden passende bestaande diensten gezocht en geïmplementeerd. Naar verwachting zullen de eerste diensten vanaf medio 2018 actief zijn rondom de A2 tussen Weert en Eindhoven.

De Marktplaats voor Mobiliteit is onderdeel van de deelopgave Smart Mobility in SmartwayZ.NL, dat moet bijdragen aan een optimale bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid.

Lees meer informatie over de aanbesteding en mogelijkheid tot inschrijven.