Storyline Smart Mobility

De storyline is een toegankelijke online presentatie, waarin het verhaal van deelopgave Smart Mobility wordt verteld. We leggen uit waarom we in Zuid-Nederland aan smart mobility werken, hoe we dat doen en wat je ervan kunt verwachten. Nu en in de toekomst.

Direct de storyline bekijken? Dat kan hier

Via bovenstaande link ga je direct naar de online presentatie. Wil je eerst even lezen hoe je de presentatie het beste kunt gebruiken? Lees dan hieronder even verder. 

Hoe lees je de storyline?

De rode draad

Als je horizontaal door de presentatie navigeert (door de pijltjes naar rechts te gebruiken), dan wordt je meegenomen door de rode draad van het verhaal. Deze wordt vertolkt in 16 GIF-animaties, waar je als een soort online PowerPoint-presentatie doorheen kunt klikken. Ben je bijvoorbeeld bestuurder of ambtenaar en wil je iets vertellen over smart mobility? Dan kun je de GIF-animaties bijvoorbeeld gebruiken als basis voor je presentatie.

 

 

 

Verdieping en voorbeelden

Wil je meer weten? Dan is er aanvullende informatie beschikbaar onder de GIF-animaties. Scroll je naar beneden, dan zie je steeds concrete voorbeelden en nieuwsartikelen staan, die de onderbouwing van de GIF-animatie vormen.

Deel deze pagina: